Budget eller lyx?

Som ni kanske minns i mitt första inlägg så tipsade jag om tre olika lampor från Ikea som jag gillade och sen efter det har jag mest tipsat om lite mer ”lyxiga” varor eller hur man ska säga det. Jag förstår att ni kanske är lite förvirrade men jag personligen älskar att kunna blanda vissa lite mer dyra prylar tillsammans med ett riktigt snyggt budget fynd. Jag har alltid gått efter mottot att man inte behöver ha en massa dyra prylar för att kunna inreda snyggt. Jag menar, alla börjar ju någonstans och det går inte att börja med köpa en massa dyra prylar. Man får lite långsamt lyckas att bygga upp en samling av fina saker. Det är inte förrän man tagit sig ut i det riktiga arbetslivet och jobbar heltid som man faktiskt kan unna sig saker utan att få ångest över priset. Så även om ni studerar och känner att ni har för lite pengar så må inte dåligt över det, det hör till att man inte riktigt har råd med fina saker då. Plus att känslan blir så mycket bättre sen när man väl har råd med det, så hang in there! Lovar att göra ett inlägg med snygga budget tips till er, och så klart så kommer inte allt att vara Ikea. Majoriteten av möblerna i en studentlägenheten brukar nämligen vara från Ikea, om jag talar av egen erfarenhet? Kanske det 😉

Idag har jag varit ledig och det har varit så skönt. Njöt av en lång frukost med mannen min innan han skulle iväg till jobbet och efter det har jag inte gjort så mycket mer än att läsa ikapp lite bloggar. Läser ni några modebloggar? Mina favoriter är:

  • Bianca Ingrosso
  • Josefin Dahlberg
  • Fanny Lyckman
  • Angelica Blick
  • Andreas Wijk

Jag gillar att följa modebloggar och kolla runt lite för att hitta inspiration. Bianca Ingrosso har jag inte följt så länge men hon är verkligen en av mina favoriter. Hon är inte bara snygg, hon klär sig skitsnyggt och vet verkligen hur man gör ett perfekt flöde på Instagram. Jag vet inte om jag har nämnt det innan men jag är lite av en Instagram älskare. Jag gillar nästan Instagram mer än vad jag gillar bloggar. Kanske man inte ska skriva när man själv driver en blogg som man vill ha läsare till haha!

Eftersom jag är inne lite på mode och modebloggare idag så tänkte jag avslöja vad som stod på min ”måste ha” lista inför denna sommaren. Sommaren må vara slut men det är några nyckelplagg som man bör ha i sin garderob. Vad jag absolut letar efter varenda gång jag är i någon butik eller söker online är:

  • Vida byxor
  • Spagettilinne
  • Kimono
  • Platåsandaletter
  • Kuvertväska

Allt detta tror jag blir en riktigt snygg outfit och jag är så sugen på att få fram en perfekt variant av den. Jag åkte på way out west i Göteborg och den festivalen har verkligen blivit mer inriktad på att man ska vara snygg samtidigt så jag tror den är min typ av festival. Årligen så är många modebloggare på wow och visar upp sig och det är en mysig festival! Vi får se om det blir något med det nästa år också!

/Nathalie