Mina favoriter

Eftersom inredning och design är ett sådant stort intresse hos mig så tänkte jag visa vilka mina favoriter är för tillfället. Min pojkvän är inte riktigt ett fan av att jag jobbar i butik, då personalrabatten innebär att jag ofta får med mig hem fler saker än vad jag borde. Det är tur att vi även säljer biljetter till stadens hockeylag, så jag brukar kompensera med ett säsongskort till honom för att han ska känna sig nöjd.

En av mina stora inspirationskällor är bloggen 34 kvadrat som drivs av Emelie Ekman. Hon bor på 34 kvadrat och det är därför bloggen heter så. Jag blir väldigt inspirerad av att hon kan göra ynka 34 kvadrat till något så fint som hon gjort! Vill ni besöka bloggen så kan ni göra det här, men hon finns även på Instagram!

Här har jag gjort ett litet kollage med tre saker som står på min inköpslista just nu!                1. Vas från Klong. 2. Doftljus från Voluspa. 3. Stockholm Queens av Denise Rudberg

Klong vasen Äng är verkligen en favorit när det gäller inredning, jag bara älskar att se allas olika bilder och hur de har arrangerat sina blommor i den. På Klongs hemsida så beskriver dem sin produkt så här: –” Vår storfavorit Äng har gett oss möjligheten att arrangera blommorna på ett nytt, vackert sätt. Vasen är tillverkad i mässing med tillhörande glasinsats där glasvasen är munblåst.Vasen Äng finns med tre ytor, mässing, svärtad mässing eller blågrön mässing. Den utskurna metallställningen fungerar som ett inbyggt blomsterstöd. Vasen Äng finns även som rektangulär”.

Jag personligen tycker att det är snyggt med både få och många blommor i, vilket verkligen gör möjligheterna många. Att den finns i olika färger är lite jobbigt, men jag är nästan 99% säker på att det blir en i vanlig mässing för min del. Den svarta är med fin, men den får nog hamna på en senare lista!

Doftljusen från Voluspa luktar inte bara gott, de håller länge och har en superfin design. Ljusen är tillverkade för hand och det finns massor av underbara dofter. Utöver att ljusen håller en sån hög kvalité så arbetar Voluspa mycket med sina vackra behållare och snygga förpackningar som höjer känslan av lyx. Jag har haft ett ljus tidigare och det var verkligen helt underbart! Därför hamnar de på listan, behöver verkligen ett nytt!

Stockholm Queens är en bok skriven av Denise Rudberg som släpptes tidigt denna sommaren. Jag har alltid gillat bokserierna av Rudberg tidigare så jag har blivit riktigt sugen på att läsa även denna. Den första i serien heter Disa och handlar om just tjejen Disa och hennes tjejkompisar. Detta är vad som står på baksidan av boken: Disa börjar snart sitt nya jobb på en reklambyrå. Hon och de två bästa vännerna Simone och Mercedes är Sthlmqueens, ett kompisgäng som hängt ihop i flera år. Väninnorna betyder allt för Disa och livet är för det mesta en fest. Men allt är inte glammigt i hennes liv. Först dyker Theo upp och allt blir bara rörigt. Sedan kommer problemen på löpande band och till slut rämnar fasaden. En gripande och underhållande roman om en vänskap som består när livet rasar och alla andra sviker. Hur kan man inte bli sugen på att läsa denna?

Vi får se lite när jag kan inskaffa dessa, boken står nog högst på listan då det är lite extra höstkänsla att läsa en ny bok. Speciellt om det regnar ute och livet lite ruskigt väder. Har ni något ni vill köpa lite extra mycket nu?/ Nathalie